Бункери
|
|
|
|
|
Тістомісильна машина з формуючою головкою |
Яким чином вдається при виробництві продуктів-напівфабрикатів створити макарони, смак яких не тільки нагадував би Вам макарони (pasta), приготовлені в італійському ресторані по сусідству, але і рецепт яких був би в точності ідентичний оригіналу? Однак про смаки не сперечаються. Наші розробники пропонують виробникам макаронів рішення à la carte завдяки диференціальному дозатору MechaTron. У тісті для макаронів і для локшини головне - відповідність смакових відчуттів У залежності від рецепту в ході процесу приготування тіста для макаронів або локшини борошно просто змішується з водою (італійський рецепт) або яйцем (німецький рецепт). При додаванні різних інгредієнтів, наприклад шпинатного порошку або висушеної м'якоті томата під час замісу і пресування, у тісті з'являється відтінок, а завдяки різним добавкам посилюються смакові якості. |
Макарони завдовжки близько метра Продукти безперервно надходять в тістомісильну машину, укомплектовану дозатором для борошна і диференціальними дозаторами для добавок. Суміш перемішується, проходячи через екстракційний шнек, видавлюється через спеціальну формуючу головку і потім ріжеться. Таким чином, промисловим шляхом може вироблятися до 2500 кг/год макаронних виробів - таких, як ніби ви принесли їх з місцевого італійського ресторану. Безпечне харчове обладнання У даній системі використовується наступне обладнання: бункери для борошна; завантажувальні пристрої, що подають продукт з контейнера у ваговий дозатор; об'ємні або гравіметричні дозатори для борошна і добавок; рідинні дозатори; тістомісильна машина для перемішування компонентів; екстракційний шнек тістомісильної машини для надання форми і ріжуча головка. |
© 2009 Шенк Процесс Україна, Київ